top of page
Schermafbeelding 2021-02-09 om 11.05.13.

DOOR EN DOOR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOOR EN DOOR

De titel van mijn nieuwe fictie werk. In de zomer van 2021 afgerond en vanaf 22 november te bestellen voor 13,95 (excl verzendkosten) via een bericht aan guusheijnen@gmail.com of op 0652635141

Synopsis:

Hersenwetenschapper Jasper heeft een nieuwe methode ontwikkeld waarmee hij sporters beter kan laten presteren. Suzanne droomt al jaren van het bereiken van de absolute schaatstop en doet vrijwillig mee aan het testen van Jaspers methode van neuromassage. Ondertussen zoekt haar teamgenoot Floris zijn eigen weg en raakt betoverd door een bijzondere plek. Het verhaal speelt zich af in Groningen, Heerenveen en Italië (Collalbo en Lago Bianco.)

Leeservaring Kimberly Muusse (sportpsycholoog en ex-marathonschaatser):
"Ik vind het heel mooi hoe je de paradoxen weergeeft. Keihard werken versus ontspanning. Gevangen zitten in een droom versus leven. Wetenschap versus natuur. Iets wat ik beschouw als het hoogste goed, heb jij prachtig omschreven. Die ongrijpbare vrijheid heb ik, als topsporter, op momenten ook mogen meemaken. En dat beleven is iets wat ik, als sportpsycholoog, alle sporters zo graag gun.

Hoewel er een eind aan het verhaal zit, sluit het niet: Graag blijf ik nog uren de diepere lagen overpeinzen."

bottom of page